Nederlands leren

Meedoen in de samenleving begint met het leren van de Nederlandse taal. Als je de taal spreekt, kun je een gesprek voeren met vrienden, buren en leerkrachten. Je kunt de krant lezen en boodschappen doen. Met het beheersen van de taal verbeter je jouw kansen op werk of het volgen van een studie. De taalcursussen van Taalschool Integratiewerk helpen je om jouw doel te bereiken.

Leslocatie

Taalschool Integratiewerk verzorgt taallessen op de volgende locaties:

Amersfoort, Stadsring 167
Zeist, Thorbeckelaan 3
Doorn, Kerkplein 12

Theorie en praktijk gaan samen

De taalcursussen van Taalschool Integratiewerk helpen om jouw taalniveau te verhogen en bereiden je voor op het inburgeringsexamen of Staatsexamen.

Onze lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde docenten. Zij maken gebruik van goed getrainde, vrijwillige taalcoaches. Deze coaches geven extra ondersteuning tijdens en buiten de lessen. Zo krijg je veel kansen om in theorie en de praktijk de taal te leren. Onze deskundigheid en jouw inzet zorgen ervoor dat jij snel het gewenste niveau hebt.

Aansluiten bij jouw niveau

Je wilt de cursus die past bij jouw vraag en niveau. Daarom word je na aanmelding uitgenodigd voor een gesprek. We bepalen dan je niveau en bespreken jouw wensen en doelen. Daar sluiten we met onze lessen op aan.

Lesprogramma's en 1,5 meter afstand

Taalschool Integratiewerk volgt de richtlijnen van het RIVM. Iedereen moet 1,5 meter afstand houden van elkaar en dus ook in de lessen. De Taalscholen van Integratiewerk zijn hierop ingericht. Ook zijn er andere huisregels. Zolang de regel voor afstand geldt, geven wij les in twee verschillende groepsgroottes. De kleine lesgroep bestaat uit maximaal 6 cursisten en kost € 15,00 per uur. De grote lesgroep bestaat uit maximaal 12 cursisten en kost € 12,00 per uur. Een les duurt 2,5 uur. Je krijgt 3 of 4 keer per week les. Je kan niet zelf kiezen in welke groep je wordt ingedeeld.

Keurmerk Blik op Werk

Keurmerk Blik op Werk InburgerenTaalschool Integratiewerk heeft het keurmerk Blik op Werk. Dit keurmerk staat voor een organisatie die cursussen geeft van goede kwaliteit. Om in aanmerking te komen voor een lening van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is het noodzakelijk een cursus te volgen via een organisatie met dit keurmerk.

Kosten

De kosten voor groepslessen zijn € 12,00 (grote groep) of € 15,00 (kleine groep) per uur, inclusief lesmateriaal.

Er zijn 2 mogelijkheden om te betalen:

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie vul dan onderstaand formulier in. Taalschool Integratiewerk neemt binnen 2 weken contact met je op.

Graag volledige invullen. Velden met een * zijn verplicht.